top of page

Hava Limanında Ucuza Lüks Otomobil Kiralama İmkanı


Elit Rent A Car

Sigortalı araçların teslimini gerçekleştirerek, sektördeki fiyatlarının altındaki fiyatlarda pek çok kişinin seyahat etmesine yardımcı oluyoruz. Elitcarrental.com adresiyle birlikte müşterilerimize Mercedes, Ford, Dacia, Renault, Hyundai, Fiat gibi araba markalarının 2016 – 2017 model araçlarını tahsis ediyoruz. Bu sayede yedi gün yirmi dört saat boyunca aktif durumda olan sayfamıza giriş yapan ve şartlara uygun olan herkes için özel olarak araçlarımızı ayağınıza getirerek sözleşme imzalatarak tahsis edebiliyoruz. Sabiha Gökçen oto kiralama faaliyetlerini ekip arkadaşlarımız tüm iletişim ortamlarımızı sürekli olarak kontrol ederek en iyi sonuç alınacak biçimde gerçekleştiriyor.

Hava Limanında Otomobil Nasıl Kiralanır?

Kurum olarak güvenilir ve lüks hizmeti normalden daha uygun fiyata verme çalışmalarımız nedeniyle ülkemizde çok fazla ilgi görüyoruz. Özellikle hava limanına iner inmez, otomobil tahsis edilebilmesiyle ilgili tüm işlemleri önceden gerçekleştirdiğiniz için, son olarak aracın temin edilmesi kalıyor. Araçla ilgili sözleşmeyi yapacağınız saati ve buna ek olarak teslim saatini belirttiğinizde, sistemimizde iniş noktasına getirebileceğimiz araçları görebileceksiniz. Yaşınız, ehliyetinizi kaç yıl önce aldığınız, finansal analiziniz sonucunda bir sorun görülmezse her türlü otomobilin rezervasyonunu yaptırmanıza izin verilecektir.

Ekip arkadaşlarımız size, iniş saatinizin öncesinde aracı getirecek ve hava limanında otoparkta beklemeye başlayacaktır. Müşterilerimizden ricamız, erken rezervasyonla araç temin etmeleridir. En azından bir gün öncesinde bize başvurduğunuz taktirde, belirttiğiniz saatte, istediğiniz yerde olmamız mümkün olacaktır. Sabiha Gökçen oto kiralama ile ilgili tüm analizler, ekibimiz tarafından siz rezervasyon yaptığınızda gerçekleştirilir.

Ucuza Lüks Otomobil Nasıl Kiralanır?

Elitcar Rental sayesinde istediğiniz lüks bir otomobili kiralayabilirsiniz. Hem 2016 – 2017 modelleri arasında hem de uygun fiyatlı araç bulmak, özellikle kampanyalarla indirimli fiyatlarından yararlanmak son derece önemlidir. Türkiye’de verdiğimiz hizmeti 13 farklı şehirde, yüzlerce araçlık filomuzla müşterilerimize sunuyoruz. İstediğiniz zaman özellikle yeni araçlar için oluşturduğumuz fiyat listesini inceleyebilir ve şehir için yolculuklarda otomobilden yararlanabilirsiniz.

Firmamız tarafından tahsis edilecek olan araçlarda bagaj hacmi, yakıt tüketimi, beygir gücü, klima, motor, kapasite gibi her türlü detay, araç bilgileri bölümünde yer alıyor. Kiralama sürecinde dikkat edilen noktaların başında ehliyet yaşı ve sürücü yaşı geliyor. İstenen tüm bilgileri doğru bir şekilde verdiğinizde, başvurunuzla ilgili süreçte aracı alıp alamayacağınıza dair bilgilere ulaşabiliyorsunuz.

  • Ehliyet Yaşı:

18 yaşından büyük olan bireylere araba kiralama imkanı tanınıyor fakat kiralama işleminin gerçekleşebilmesi için mutlaka ehliyet yaşına da dikkat edilmesi gerekiyor. Örneğin Dacia Logan MCV için başvuruda bulundunuz. Bu arabanın Sabiha Gökçen oto kiralama ekibimize başvurularak temin edilebilmesi için mutlaka en az 4 yıl önce ehliyet almış olmanız gerekiyor.

  • Sürücü Yaşı:

Sürücünün yaşının gerekli olduğu bir bilgidir. Ehliyetle ilgili olarak en az 4 yıllık yaş istenmişse, sürücü yaşının 18 olarak istenmesi mümkün değildir. Bu durumda en az 22 veya 23 yaşında bir sürücüye araba verilebilecektir. Buna ek olarak, 4 yıllık ehliyetiniz bulunmasına rağmen sürücü yaşınız uygun değilse, aracı almanız sözleşme nedeniyle mümkün olmayacaktır.

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
Henüz etiket yok.
bottom of page